Werkzaamheden bij

Brandschade

Na een brand bestaat onze rol zowel uit het schoonmaken van de locatie als het beperken van gevolgschade. Deze gevolgschade bestaat bijvoorbeeld uit rookschade, corrosie, waterschade door het blussen en roet.

Onze herstelwerkzaamheden variëren per klus. We bekijken hoe groot de schade is en maken op basis daarvan keuzes bij het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden. Zo voorkomen we eventuele gevolgschade, zoals terugkerende rook geuren of roestvorming. Heeft u last brandschade? Neem contact met ons op voor directe hulp.

Werkzaamheden bij

Waterschade

Wateroverlast en -schade hebben vele oorzaken, zoals een kleine lekkage, een grote overstroming of zware regenval. Het belangrijkste is altijd een snelle reactie om meer schade door het water te voorkomen.

Wij inspecteren de schade eerst grondig. Vervolgens bepalen we welke werkzaamheden er nodig zijn om de schade te beperken. Zo ontstaat er meer kans op het herstellen van uw bezittingen. Heeft u last waterschade? Neem contact met ons op voor directe hulp.

Wij kunnen uw
schade herstellen

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan? Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk