Waardevermeerdering van

Van uw bedrijfspand

Veel bedrijfspanden zijn bekleed met damwandplaten. Damwandplaten ogen goed en geven uw bedrijf een verzorgde representatieve uitstraling. Het is de eerste indruk die een bezoeker van uw bedrijf krijgt.

Door het onderhoud van de damwandplaten vermeerdert u de waarde van uw bedrijfspand. De herkenbare uitstraling die het bedrijfspand krijgt door het damwand spuiten, geeft een goede eerste indruk. Dat is van grote waarde, zeker als u plannen heeft om uw bedrijfspand in de toekomst te verkopen.

Voordelen van

Damwand spuiten

Het is erg belangrijk dat uw bedrijfspand representatief blijft ogen, ook de aankomende jaren. Door de verschillende weersomstandigheden verslechten damwandplaten op den duur. Door zonlicht verkleurt en verpoedert de coating op de damwandplaten en ook corrosie tast damwandplaten aan.

Vaak wordt dan gedacht aan vervanging van de damwandplaten, maar dat is een grote kostenpost. En het is gelukkig helemaal niet nodig. Damwand spuiten is een hele goede oplossing. Door een professionele coating aan te brengen ziet uw bedrijfspand er na het damwand spuiten weer uit als nieuw.

Voordelen van

Damwand verven

Is uw damwand toe aan een nieuwe laag verf? Laat uw damwand verven door Snijder Schilderwerken. Ga niet zelf in de weer met kwasten, rollers en potten verf. Uw damwand verven door een specialist is veel verstandiger, voordeliger en effectiever.

Damwanden hebben een goede bescherming nodig en structureel onderhoud, door middel van een nieuwe coating. Met een damwand verven gaat u afbladderen tegen en ziet uw pand er weer als nieuw uit.

Voordelen van

Damwand schilderen

Wilt u graag uw damwand schilderen? Maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Laat uw damwand schilderen over aan Snijder Schilderwerken. Geen gedoe met hoogwerkers, kwasten en potten verf. Uw damwand schilderen door een specialist is veel verstandiger, voordeliger en effectiever.

Strategisch
totaalonderhoud

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief vastgoed onderhoud.

Vanuit ons kantoor in Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

Advies op maat met

Damwand spuiten, verven of schilderen

Geen klus is hetzelfde. Wij voorzien u daarom graag van advies op maat. Heeft u een vraag over damwand spuiten of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk