Schilderwerk

Wat is kwaliteit schilderwerk

 Kort samen gevat , het is de vakman die het moet maken en hiermee staat en valt het product welke je dan gebruikt.

Je kan een goede producten van bekende merken gebruiken maar dat houdt niet in dat het eindresultaat goed is. Als de voorbereidingen niet goed zijn ,de problemen niet in kaart gebracht en opgelost zijn dan is het onmogelijk dat er garantie op dit alles gegeven kan worden . Nog erger de klant klopt na 2 jaar weer aan met de vraag hoe dit kan.

Snijder wil zo niet werken , dit moet efficiënt en ons werk moet zo zijn dat we later weer terug kunnen komen.

Een voorbeeld van een stappenplan van schilderwerk hoe Snijder werkt.

Stap 1. Als eerst wordt de te schilderen oppervlakte goed schoongemaakt. Hiervoor wordt een milieuvriendelijk verfreinigingsmiddel gebruikt.

Stap 2. Het bestaande schilderwerk wordt gecontroleerd op gebreken. Gebreken zoals slechte verflagen, hout/betonrot of corrosie. De slechte verflagen moeten worden verwijderd. Hout/betonrot, corrosie moet worden hersteld.

Stap 3. De plaatsen waar de verf is verwijderd en de eventueel gerepareerde plaatsen dienen van een laag grondverf voorzien te worden. Eerst wordt er goed geschuurd en stofvrij gemaakt.

Stap 4. Vervolgens wordt het gehele te schilderen oppervlakte volledig geschuurd voor betere hechting en glans van de volgende laag.

Stap 5. Het te schilderen werk kan worden voorzien van een laag grondverf in de gewenste eindkleur.

Stap 6. Na voldoende doorharding kan alles worden afgewerkt in de uiteindelijke gewenste afwerking.

Ten slotte heeft u een prachtig eindresultaat waarin u uzelf kan bezichtigen. Snijder werkt met de hoogste kwaliteiten verf en toebehoren om uw droom te verwezenlijken.