Totaal onderhoud

Wilt u ontzorgt worden, wilt u zeker weten dat de uitstraling van uw vermogen altijd goed is of wilt u uw duurzaamheidslabel naar een hoger niveau tillen,  Snijder biedt u een onderhoud zonder omkijken zowel binnen als buiten. Wij gaan verder dan meedenken. Wij verplaatsen ons in u als klant en ontzorgen u volledig, u bespaard tijd en kosten, de keten is klein, waardoor zwakste schakels niet aanwezig zijn. Een win-winsituatie voor u.

Bij onderhoud wordt de kwaliteit van uw gebouw zeker gesteld. Dit kan uiteenlopen van reiniging van de gevel tot herstellen van schade aan voegen etc.

Wij van Snijder zijn gespecialiseerd in alle onderhoudsdisciplines van vastgoed in de breedste zijn van het woord,  denk aan  bouwkundige- , dak- , zink-, reinigings- en schilderwerkzaamheden tevens zijn we sterk met alles wat met reclame te maken heeft.

Wij maken gebruik van de beste materialen en gereedschappen  , tevens  hebben we vakkundig vast personeel in ons bestand met vele jaren ervaring. We geloven in vast personeel  en hier investeert Snijder in. Want met personeel dat in elk aspect van het bedrijf bekent is kun je een goed stuk vakwerk afleveren. Hierdoor is de klant tevreden en is Snijder tevreden, ook willen wij hierdoor vertrouwen opbouwen voor nu en voor in de toekomst.

Onze norm van kwaliteit hebben we in een hoog vaandel staan ,we gaan net zolang door dat de klant tevreden is, de klant is koning en deze verwacht een goed eindresultaat.

Verder kunt u bij ons een klantgericht onderhoudsplan afsluiten, u krijgt van ons een unieke inlogcode zodat u waar u ook bent kan zien wanneer er werkzaamheden gepland zijn.  Het onderhoud staat over meerdere jaren in de planning.

U kan ook op onze handige calculator een richtofferte aanvragen zodat u snel weet waar u aan toe bent, hiervoor hebben wij www.dto.nl opgericht ( duurzaam transparant onderhoud).