Waarom

Schip laten schilderen

Een boot doorstaat continu de meest verschillende weersomstandigheden. Zout water, warme zon en harde wind hebben invloed op uw boot.Een goede beschermlaag en verzorging is daarom erg belangrijk.

Staal gaat zonder goede bescherming roesten. Hierdoor is het belangrijk dat er voldoende hechting en laagdikte aangebracht wordt, zodat de verflaag dampdicht wordt. Hierdoor krijgt het staal geen mogelijkheid om te roesten. Een hele lastige klus. Laat daarom uw schip schilderen door Snijder Schilderwerken en wees verzekerd van top kwaliteit.

Maritiem

Waarom

Staal conserveren

Luchtzuurstof, zout en vocht. Om een stalen object duurzaam te gebruiken dient het hiertegen beschermd te zijn. Gebeurt dit niet? Dan zal staal op ten duur gaan roesten. Wat uiteindelijk niet goed is voor het milieu en voor de portemonnee.

Staal is 100% herbruikbaar en heeft zeer gunstige eigenschappen ten aanzien van metaalmoeheid. Het is ongevoelig voor galvanische corrosie. Daarnaast is staal conserveren onderdeel van een goed onderhoudsplan en voorkomt het miljoenen aan schade.

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk