Cultureel erfgoed

Met zorg behandeld

Het is uiterst belangrijk om monumenten met zorg te behandelen. Dit om extra schade aan het cultureel erfgoed te voorkomen. Onze gespecialiseerde werknemers hebben de kennis, ervaring en het materiaal om uw monument met alle zorg te behandelen.

Wij voeren al het werk uit dat nodig is om uw monument weer te laten stralen. Met als uiteindelijk resultaat dat uw monument is voorzien van nieuw materiaal, maar nog wel dezelfde oude uitstraling heeft. Wacht daarom niet langer met het renoveren van uw cultureel erfgoed. Neem gerust contact met ons op als uw monument speciale zorg nodig heeft.

Duurzaam en milieubewust

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk