Huisstijl aanbrengen

Voor interieur en exterieur

Bij overname van een pand bestaat de kans dat het exterieur of interieur niet past bij uw huisstijl. Ook bij kleurverschillen, ouderdom en loslatende lak is het verstandig om te restylen. Alles in één lijn. Daagt u ons uit om uw pand in een nieuw jasje te steken?

Naast panden restylen we ook meerdere woningen, complete flats en garageboxen. Graag maken we vooraf kennis om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Laat uw pand volledig moderniseren door Snijder. En geniet jarenlang van topkwaliteit.

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk