Uitstraling en bescherming met

Buitenschilderwerk

Onweer, regen, wind en zon. Deze weersomstandigheden hebben invloed op uw pand. Dit ziet u terug in verkleuring, beschadigingen, blaasjes en kleine scheurtjes. Is dit herkenbaar bij uw object? Stel dan buitenschilderwerk niet uit.

Bij het te lang uitstellen van buitenschilderwerk, komt u vaak voor hoge kosten te staan. Houtrot ontstaat en uw houtwerk veranderd zichtbaar. Wacht daarom niet te lang met buitenschilderwerk. Wij schilderen graag uw bedrijfspand. Van deuren, kozijnen tot aan buitenmuren en gevels. Voor ons is geen klus te gek. Daagt u ons ook uit om uw pand weer te laten stralen?

Onderhoud uw houtwerk met

Binnenschilderwerk

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring. Het zijn signalen dat uw binnenschilderwerk toe is aan vernieuwing. Voorzie uw pand of object van nieuwe kleuren en creëer een hele nieuwe uitstraling.

Wat de reden ook is, wij laten uw binnenschilderwerk weer schitteren. Naast dat het er weer prachtig uitziet, zorgt het ook voor de nodige bescherming. Het beschermt tegen slijtage, vocht en schimmels. Een totaal nieuwe uitstraling en weer jaren kijkplezier tegen uw binnenschilderwerk van hoogstaande kwaliteit.

Strategisch
totaalonderhoud

Ja, dat wil ik!
Duurzaam en milieubewust

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over ons schildersbedrijf op Urk of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Offerte aanvragen
Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk