• Wij ontzorgen u volledig in het onderhouden van uw pand of object; 
  • U krijgt inzicht in toekomstige onderhoudswerkzaamheden en kosten; 
  • We realiseren en onderhouden de gewenste onderhoudskwaliteit;
  • De waarde van uw pand of object wordt behouden

Buitenschilderwerk is afhankelijk van verschillende factoren. De status van het huidige schilderwerk, weerszijde, onderhoud afgelopen jaren (jaarlijks schoonmaken), wel of geen HR++ glas en etc. Is al het bovenstaande nog goed in orde? Neem dan na ongeveer 7 jaar contact met ons op voor nieuw buitenschilderwerk. Merkt u dat uw buitenschilderwerk achteruit gaat? Dat de kwaliteit vermindert? Neem dan contact met ons op.

Gemiddeld is de binnenkant van een pand elke vijf tot zes jaar toe aan een schilderbeurt. Denk hierbij aan kozijnen en deuren. Het kan ook korter of langer duren voordat uw pand aan de beurt is, want het hangt af van de kwaliteit verf, het aantal laklagen en de houtsoort. Onderdelen die harder slijten, zoals trappen en trapleuningen hebben eerder een nieuwe verflaag nodig.

Schilderwerk als onderhoud valt niet onder de investeringsaftrek. Gaat u uw bedrijf restylen? Dan valt dit wel onder de investeringsaftrek.

Niet al het schilderwerk is alleen voor de huurder of de eigenaar. Zo is onderhoudsschilderwerk en buitenschilderwerk voor de eigenaar. En al het binnenschilderwerk voor de huurder. Denk hierbij aan het witten van binnenmuren en plafonds, schilderen van binnenhoutwerk en behangen van binnenmuren.

Het is uiteraard mogelijk om uw bedrijfspand in uw huisstijlkleuren te zien. Sterker nog, alle kleuren zijn mogelijk. Wij brengen dit aan met de Airless verfspuit voor een uitstekende dekking.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk