Hoe werkt

Monumentaal schilderwerk?

Bij monumentaal schilderwerk komt er een grote diversiteit aan opdrachten binnen. Elke vorm van monumentaal schilderwerk vereist weer een andere aanpak. Daardoor worden wij bij elke klus weer uitgedaagd om een nieuwe techniek toe te passen.

Door de verschillende manieren van techniek en aanpak, vinden wij het van belang dat we eerst goed analyseren met wat voor pand we aan de slag gaan. Naar een goede voorbereiding zal de uitvoering volledig volgens afspraak worden uitgevoerd.

Vergunning

Monumentaal schilderwerk

Met monumentaal schilderwerk heeft u vaak een vergunning nodig, omdat het pand een beschermde status heeft. Neem contact op met uw gemeente om erachter te komen of u een vergunning nodig heeft.

Wilt u alleen regulier onderhoud laten uitvoeren? Onderhoud waarbij materiaal, kleur, vormgeving, detaillering en profilering niet wijzigen? Dan hoeft u meestal geen vergunning te hebben. Gaat het om afbranden, afkrabben, oude verflagen volledig verwijderen of het aanbrengen van een nieuwe kleur of verfsoort? Dan is wel een vergunning nodig.

Strategisch
totaalonderhoud

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief onderhoud.

Vanuit ons kantoor in Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

Monumentaal schilderwerk

Laten uitvoeren?

Wilt u graag monumentaal schilderwerk laten uitvoeren? Snijder Schilderwerken heeft ruime ervaring in monumentaal schilderwerk. Heeft u toch nog vragen over monumentaal schilderwerk of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. Want geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk