Preventief

Gebouw onderhoud

Met preventief onderhoud aan uw gebouw worden de juiste maatregelen genomen om onnodige kosten in de toekomst voor te zijn. Daarin vinden wij twee eigenschappen uiterst belangrijk: efficiency en een goede voorbereiding.

Naast dat het beter is voor de portemonnee is het ook gunstig voor de economische waarde van uw gebouw. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook zorgt goed onderhoud aan uw gebouw voor een langere levensduur van uw gebouw. Wij verzorgen voor optimaal bedrijfspand onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten en met de beste service.

Visitekaartje van

Uw bedrijf

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Daarom is onderhoud aan uw gebouw zo ontzettend belangrijk. Meestal wordt uw gebouw al beoordeeld aan de buitenkant van uw gebouw. Voorkom dat uw klant een slecht oordeel heeft over uw gebouw.

Met een goed onderhouden gebouw verlengt u de economische duur en behoudt het langer zijn waarde. Uw gebouw ziet er een stuk frisser, nieuwer en verzorgder uit. Zorg voor een goede indruk bij uw klant door een nette en verzorgde uitstraling te creëren. Kies voor een goed onderhouden gebouw. Het is immers wel uw visitekaartje.

Strategisch
totaalonderhoud

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief gebouw onderhoud.

Vanuit ons kantoor in Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Onderhoud gebouw

Laten uitvoeren?

Onderhoud gebouw nodig? Onderhoud gebouw voeren wij graag bij u uit. Heeft u een vraag over onderhoud aan gebouwen of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. Want geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk