Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Opa Albert Snijder ging dit avontuur aan in de jaren ‘70. Wat begon met schilderwerk op Urk is momenteel uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf met meer dan 25 schilders. Daar zijn wij super trots op.

Eerlijk en betrouwbaarheid

Voor het beste onderhoud

Naast het leveren van totaalonderhoud, hechten wij ook veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Voor, tijdens en na het onderhoud staan wij klaar voor al uw vragen. Want betrouwbaar zijn, vinden wij heel belangrijk.

Door onze uitstekende kennis en liefde voor het vak, ervaart u het beste resultaat. Niet alleen knapt uw pand of object van onderhoud op. Het beschermt ook tegen weersomstandigheden, ziet het er weer oogverblindend en fantastisch uit en blijft de waarde in stand. Daagt u ons ook uit om uw object weer te laten stralen?

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk