Over ons

Het bedrijf

Snijder Schilderwerken staat voor strategisch totaalonderhoud. Dit betekent dat wij tevoren precies per object kunnen berekenen welke aanpak op de lange duur het meest verantwoord is. En ook welke aanpak op korte termijn het meest voordelig lijkt. Het is maar net wat u wilt. Offertes van Snijder schilderwerken bevatten nooit onverwachte uitsluitingen en zijn altijd optimaal gespecificeerd. Evenals u houden ook wij niet van "verrassingen".

Daarom hebben wij alle voor totaalonderhoud vereiste disciplines in huis. Bouw, renovatie, schilderwerk, gevelreiniging, klein timmerwerk, houtrot in de breedste zin van het woord, het schrijven van zeer gespecificeerde scenario's met bijvoorbeeld een bepaalde netto contante waarde aan het eind van die periode als uitgangspunt... wat er ook gedaan moet worden, Snijder Schilderwerken wil het tot in detail beter. Snijder Schilderwerk en totaalonderhoud levert professionele diensten aan zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren gegarandeerd ambachtelijk schilderwerk voor een goede prijs, en streven er constant naar de klant tevreden achter te laten na elke klus, want een tevreden klant betekent voor ons méér dan alleen terugkerende klant. Kwaliteit levert ook meer klanten op, die wij op hun beurt ook weer kwaliteit kunnen leveren. Met een voldaan gevoel mogen wij zeggen dat de resultaten die wij tot nu toe behaald hebben erg naar de tevredenheid van onze klanten waren.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere : Overheidsinstelling, Vrom, Aannemers, Particulieren, Reders, V.V.E, Woningbouwcoöperatie, enz.

 

Wij houden van persoonlijk contact. Daarom bellen we u graag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is even je nummer achter laten, wij zorgen voor de rest.

Komt bellen even niet goed uit? Laat dan een mailtje achter en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk.