Voor wie werkt Snijder

Makelaars, VvE en vastgoedbeleggers / beheerders

De conditie van uw pand valt of staat met vakkundig, regelmatig uitgevoerd onderhoud. Met bewust vastgoedonderhoud verlengt u de levensduur van uw gebouw én voorkomt u onnodig dure ingrepen.

Naast uw pand, onderhouden we ook meerdere woningen, garageboxen en complete flats. Graag maken wij vooraf kennis om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Laat uw pand volledig onderhouden door Snijder. En geniet jarenlang van topkwaliteit.

Voor wie werkt Snijder

Beheerders van monumentale panden

Het onderhouden van een monument vergt meer aandacht dan het onderhouden van een regulier pand. U moet rekening houden met bepaalde wetten en regels. Ook het duurzaam maken van monumenten is vaak een grotere uitdaging.

Snijder heeft jarenlange ervaring in het onderhouden en renoveren van monumentale panden. Met veel liefde en aandacht zorgen wij dat de historie van het monument altijd behouden blijft. Daagt u ons ook uit om uw monument weer te laten stralen?

Wij kunnen ook uw
pand onderhouden

Voor wie werkt Snijder

Maritieme sector

Schepen, kotters en jachten. Voor ons is geen boot te groot. Een schip doorstaat continu de meest verschillende weersomstandigheden. Zout water, warme zon en harde wind. Een goede beschermlaag en verzorging is daarom erg belangrijk.

Ook voor andere stalen objecten kunt u bij ons terecht. Dit varieert van het conserveren van bruggen tot aan treinrails. Staal gaat zonder goede bescherming roesten. Hierdoor is het belangrijk dat er voldoende hechting en laagdikte aangebracht wordt, zodat de verflaag dampdicht wordt. Hierdoor krijgt het staal geen mogelijkheid om te roesten.

Voor wie werkt Snijder

Overige bedrijven

Wilt u graag één van onze diensten inzetten voor uw eigen bedrijf? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem gerust contact met ons op en wie weet zijn wij binnenkort wel bij u bezig.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over onze dienstverlening of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk