Wat en waarom

Staal conserveren

Bij staal conserveren wordt de ondergrond behandeld zodat het staal afgesloten wordt voor indringing van bijvoorbeeld vocht. Om een stalen object duurzaam te gebruiken, dient het hiertegen beschermd te zijn. Gebeurt dit niet? Dan zal staal op den duur gaan roesten. Wat uiteindelijk niet goed is voor het milieu en voor de portemonnee.

Met staal conserveren beschermt u staal tegen onder andere roestvorming en corrosie. Naast het bieden van bescherming, zorgt staal conserveren voor verlenging van de levensduur van het staal.

Op locatie

Staal conserveren

Wilt u graag staal conserveren op locatie? Geen probleem! Of het nu gaat om het aanbrengen van een éénlaags of meerlaagse systemen, brandwerende systemen of het aanbrengen van een TSA.

Strategisch
totaalonderhoud

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief onderhoud.

Vanuit ons kantoor in Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

Advies op maat met

Staal conserveren

Geen klus is hetzelfde. Wij voorzien u daarom graag van advies op maat. Heeft u een vraag over staal conserveren of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk