Waarom

Vastgoed onderhoud

Vastgoed onderhoud is van groot belang, want zonder vastgoed onderhoud wordt een gebouw minder waard. U krijgt zonder vastgoed onderhoud hogere kosten op energie, is de kans op calamiteiten hoger en is het leefklimaat minder aangenamer. Met goed vastgoed onderhoud behoudt u de waarde van vastgoed, voorkomt u problemen, onaangename verrassingen en hoge rekeningen.

Wat valt onder

Vastgoed onderhoud

Het onderhouden van uw vastgoed gebeurt zowel aan de binnenkant als de buitenkant van uw pand. Het uiteindelijke doel van vastgoed onderhoud is duurzaamheid te vergroten en de waarde van het pand zoveel mogelijk te behouden. Onze vastgoed onderhouders zijn hier goed in gespecialiseerd. Zo zien ze vroegtijdig of er houtrot, gevelschade of corrosie ontstaat.

Wij voeren dagelijks vastgoed onderhoud uit en beheren vastgoed voor veel vastgoedbeheerders, bedrijven, VvE’s en woningcorporaties. Voor elke kwestie hebben we een specifieke aanpak. Zo voeren we kleinschalige reparaties uit, verhelpen we storingen en voeren we schilderwerk uit.

Strategisch
totaalonderhoud

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief vastgoed onderhoud.

Vanuit ons kantoor in Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

Advies op maat met

Strategisch vastgoed onderhoud

Geen klus is hetzelfde. Wij voorzien u daarom graag van advies op maat. Heeft u een vraag over vastgoed onderhoud of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk