Waarom

Onderhoud

Onderhoud is van groot belang, want zonder vastgoed onderhoud wordt een gebouw minder waard. U krijgt zonder vastgoed onderhoud hogere kosten op energie, is de kans op calamiteiten hoger en is het leefklimaat minder aangenamer. Met goed vastgoed onderhoud behoudt u de waarde van vastgoed, voorkomt u problemen, onaangename verrassingen en hoge rekeningen.

Waarom

Snijder Schilderwerken?

Snijder Schilderwerken heeft al jaren ervaring met vastgoed onderhoud. Wij werken vanuit onze Urker mentaliteit die gericht is op service en kwaliteit. Daar zijn wij erg trots op. Vastgoed onderhoud is een vak en dat voeren wij met alle zorg en aandacht uit. Onze specialisten voeren hun werkzaamheden met precisie uit.

Of u nu gevelreiniging, reparatie of schilderwerken nodig heeft voor uw pand, Snijder Schilderwerken staat voor u klaar. Wij leveren advies op maat voor uw vastgoed onderhoud en denken graag met u mee.

Wat valt onder

Vastgoed onderhoud

Het onderhouden van uw vastgoed gebeurt zowel aan de binnenkant als de buitenkant van uw pand. Het uiteindelijke doel van onderhoud is duurzaamheid te vergroten en de waarde van het pand zoveel mogelijk te behouden. Onze werknemers zijn hier goed in gespecialiseerd. Zo zien ze vroegtijdig of er houtrot, gevelschade of corrosie ontstaat.

Wij voeren dagelijks vastgoed onderhoud uit en beheren vastgoed voor veel vastgoedbeheerders, bedrijven, VvE’s en woningcorporaties. Voor elke kwestie hebben we een specifieke aanpak. Zo voeren we kleinschalige reparaties uit, verhelpen we storingen en voeren we schilderwerk uit.

Wat is

Vastgoed onderhoud

Onder vastgoed onderhoud vallen alle werkzaamheden aan de binnen-en buitenkant van een pand. Dankzij vastgoed onderhoud worden de panden sterker en duurzamer. Het zorgt voor een comfortabele woning of kantoor waarin veilig geleefd of gewoond kan worden.

Voorbeelden van vastgoed onderhoud werkzaamheden zijn:

  • Schilderwerken
  • Gevelreiniging
  • Reparatie en installatie van deuren/kozijnen etc.
  • Vloeronderhoud

Dankzij onze vastgoed onderhoud werkzaamheden ziet uw pand er weer tiptop uit. Met onze specialisten voorkomt u zoveel mogelijk houtrout, gevelschade of andere problemen. Dit verhoogt de waarde van het huis. Snijder Schilderwerken zorgt voor uitstekend vastgoed onderhoud zodat u nog jaren kan genieten van uw woning of kantoor.

Wij bieden zorgzame service en kwalitatief onderhoud van vastgoed. Dankzij onze service en kwaliteit mochten wij al veel panden onderhouden. Vastgoed onderhoud is bij ons altijd van hoge kwaliteit en daar kunt u op rekenen. Snijder Schilderwerken is uw bedrijf voor vastgoed onderhoud.

Strategisch
totaalonderhoud

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief vastgoed onderhoud.

Vanuit ons kantoor in Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

Advies op maat met

Strategisch vastgoed onderhoud

Geen klus is hetzelfde. Wij voorzien u daarom graag van advies op maat. Heeft u een vraag over vastgoed onderhoud of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk