Preventief

Bedrijfspand onderhoud

Met preventief onderhoud aan uw bedrijfspand worden de juiste maatregelen genomen om onnodige kosten in de toekomst voor te zijn. Daarin vinden wij twee eigenschappen uiterst belangrijk: efficiency en een goede voorbereiding.

Naast dat het beter is voor de portemonnee is het ook gunstig voor de economische waarde van uw bedrijfspand. Ook zorgt goed onderhoud aan uw bedrijfspand voor een langere levensduur van uw pand. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij verzorgen optimaal bedrijfspand onderhoud, tegen zo laag mogelijke kosten en met de beste service.

Visitekaartje van

Uw bedrijf

Een eerste indruk maakt u maar één keer. Daarom is onderhoud aan uw bedrijfspand zo ontzettend belangrijk. Want meestal wordt uw bedrijf al beoordeeld aan de buitenkant van uw pand. Voorkom dat uw klant een slecht voorschot heeft over uw bedrijf.

Met een goed onderhouden bedrijfspand verlengt u de economische duur en behoudt het langer zijn waarde. Uw bedrijfspand ziet er een stuk frisser, nieuwer en verzorgder uit. Laat uw potentiële klant zich niet vooroordelen door de uitstraling van uw bedrijfspand. Kies voor een goed onderhouden bedrijfspand. Het is immers wel uw visitekaartje.

Strategisch
totaalonderhoud

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief onderhoud.

Vanuit ons kantoor in Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

Onderhoud bedrijfspand

Laten uitvoeren?

Onderhoud bedrijfspand laten uitvoeren? Onderhoud bedrijfspand voeren wij graag bij u uit. Heeft u een vraag over onderhoud aan bedrijfspanden of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. Want geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk