Hoe werkt een

VvE schilder?

Efficiency en een goede voorbereiding. Deze twee eigenschappen zijn uiterst belangrijk voor onze VvE schilders bij het schilderen van uw VvE beheer. Met deze kwaliteiten geven wij als VvE schilder wat u het liefst wilt: garantie. Geen problemen na twee jaar dat het schilderwerk loslaat, maar hoogstaande kwaliteit.

Door onze uitstekende kennis en liefde voor het vak, ervaart u het beste resultaat. Niet alleen knapt uw VvE vermogen van onderhoud op. Het beschermt ook tegen weersomstandigheden, ziet het er weer oogverblindend en fantastisch uit en blijft de waarde in stand. Daagt u ons ook uit om uw VvE beheer weer te laten stralen?

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij als VvE schilders dat aan? Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Strategisch
totaalonderhoud

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief onderhoud.

Vanuit ons schildersbedrijf op Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

VvE schilder

Inschakelen?

VvE schilder inschakelen? Of heeft u een vraag voor onze VvE schilder? Neem gerust contact met ons op. Want geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk