Schildersbedrijf Urk

Buitenschilderwerk

Onweer, regen, wind en zon. Deze weersomstandigheden hebben invloed op uw pand. Dit ziet u terug in verkleuring, beschadigingen, blaasjes en kleine scheurtjes. Is dit herkenbaar bij uw pand? Schakel dan snel Snijder Schilderwerken als schildersbedrijf Urk in.

Bij het te lang uitstellen van buitenschilderwerk, komt u vaak voor hoge kosten te staan. Houtrot ontstaat en uw houtwerk verandert zichtbaar. Wacht daarom niet te lang met een schildersbedrijf op Urk. Wij schilderen graag uw bedrijfspand. Van deuren, kozijnen tot aan buitenmuren en gevels. Voor ons is geen klus te gek. Daagt u ons schildersbedrijf Urk uit om uw pand weer te laten stralen?

Schildersbedrijf Urk

Binnenschilderwerk

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring. Het zijn signalen dat uw binnenschilderwerk toe is aan vernieuwing. Voorzie uw kantoor of winkel van nieuwe kleuren en creëer een hele nieuwe uitstraling.

Wat de reden ook is, wij laten uw binnenschilderwerk weer schitteren. Naast dat het er weer prachtig uitziet, zorgt het ook voor de nodige bescherming. Het beschermt tegen slijtage, vocht en schimmels. Een totaal nieuwe uitstraling en weer jaren kijkplezier tegen uw binnenschilderwerk van hoogstaande kwaliteit.

Strategisch
totaalonderhoud

Duurzaam en milieubewust

Vakwerk

Duurzaamheid is nog nooit zo van belang geweest als nu. Hoe pakken wij dat aan?
Verantwoord en duurzaam ondernemen doen we met kleine stapjes tegelijk. Zo ontvangt u bijvoorbeeld facturen in een overzichtelijk PDF-bestand. Dus geen printpapier meer. In de komende maanden klimmen we met bewuste kleine stappen naar ons uiteindelijke doel: duurzaam en milieubewust vakwerk leveren.

Sinds 1971

Een ervaren schildersbedrijf Urk

Snijder Schilderwerken is sinds 1971 uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Vanuit onze Urker mentaliteit hebben we een stevig perspectief op service en kwalitatief onderhoud.

Vanuit ons schildersbedrijf op Urk bedienen wij een grote reeks aan zakelijke klanten. Dit varieert van bedrijven en schoolinstellingen tot aan de overheid. In wij binnen zo groos as en bessem (En wij zijn zo trots als een pauw). Niet alleen op onze projecten, maar ook op onze klanten, medewerkers en werkomstandigheden.

Contact opnemen?

Wij helpen u verder

Geen klus is hetzelfde. Daarom denken wij graag met u mee. Heeft u een vraag over ons schildersbedrijf Urk of mogen wij uw project uit de verf laten komen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Snijder B.V.

Oostwal 6

8321 WK Urk